Bronze dekoration på gravstenen

Der findes et stort udvalg af bronze dekorationer som kan sættes på gravstenen. Figurerne kan sættes på kanten som for eksempel et sødt spurvepar eller kan sættes på skrivefladen som tro-håb og kærlighed. Udvalget af dekorationer er baseret på den traditionelle udsmykning af en gravsten, hvor dekorationerne repræsentere afdødes hobby, virke eller tro. Hertil er også den optimistiske spurv som kigger op mod himlen eller den søde engel som vogter på graven.

Den valgte bronze dekoration vil blive påsat stenen med bronzestifter og herefter limet fast, dette sikrer den bedste holdbarhed på gravstenen.

Vi får vores materialer fra Danmarks ældste bronzeproducent hvilket sikrer høj kvalitet af helstøbte bronze dekorationer. Disse er forarbejdet med en faglig stolthed for håndværket og det endelige resultat.

Bronze patineres med tiden i det danske vejr. Farven går fra lys gylden metal til sort og til sidst irgrønt og kan således også være med til at illustrere tidens gang, denne patinering bruges også til at give dybde og form på de enkelte figurer.

Priser fra 485 kr. herudover beregnes et påsætningsgebyr på 175 kr. pr. dekoration.

Herunder ses et mindre udvalg.

bronce dekorationer

Her finder du et større udvalg af Bronze dekorationer

Husk også et du kan se vores udvalg af smukke bronze bogstaver HER

Fandt du ikke det du søgte? så skriv til kontakt@minmindesten.dk eller ring på tlf:2228 3851, så hjælper vi med at finde frem til den helt rigtige løsning.