Bronze skrift på gravstenen

Bronze skrift er det sikre valg når du ønsker et klassisk udtryk på en gravsten. Vi får vores materialer fra Danmarks ældste bronzeproducent hvilket sikrer høj kvalitet, og helstøbte bronzebogstaver. Ydermere giver det os også den fordel, at vi kan matche alle eksisterende bogstaver, da det med statsgaranti, er vores leverandør der har lavet dem. Dette er naturligvis et stort plus, hvis du skal have tilføjet et navn med bronze skrift på en eksisterende gravsten. Bronzebogstaverne bores ind i stenen med bronze-stifter og limes efterfølgende, hvilket er den bedste metode, når det skal holde i mange år.

Bronze patineres med tiden i det danske vejr. Farven går fra lys gylden metal til sort og til sidst irgrønt og kan således også være med til at illustrere tidens gang. Bogstaverne kan også patineres inden påsætning, hvis dette er ønsket, således de matcher evt. eksisterende bogstaver.

Når man vælger at sætte bronze bogstaver på stenen er der flere valgmuligheder indenfor skrifttypen – her ses et lille udvalg.

Priser for bronzebogstaver op til 3 cm. i højden koster 95 kr. pr. tegn samt et påsætningsgebyr på 500 kr.

Husk også et du kan se vores udvalg af smukke bronze dekorationer HER

bronze skrift gravsten

For yderligere udvalg af bronze bogstaver – kontakt os