En dekoration på gravstenen, gør den unik og helt igennem personlig

Der er mange måder at gøre en mindesten personlig på. Det kan være den tekst man vælger at tilføje på stenen, et porcelænsbillede eller en personlig dekoration på gravstenen som gør den unik.
Dekorationer kan indgraveres i stenen eller monteres i helstøbt bronze. Porcelænsbilleder sættes ligeledes ind i stenen og monteres til at kunne klare vejrforholdene i Danmark. Et billede kan blandt andet være af afdøde selv, slægtsgården eller favoritudsigten. Vi vejleder naturligvis om billedkvalitet og beskæring i forløbet.

Vi har et bredt udvalg af dekorationer graveret i stenen sammen med teksten. En dekoration kan blandt andet referere til afdødes erhverv, passion eller tro.  Det er også muligt at få udarbejdet sin egen dekoration med udgangspunkt i en tegning lavet af afdøde selv, eller fra evt. børn eller børnebørn. Vi hjælper også med at påføre en personlig undeskrift (faksimile) eller evt. fod- og håndaftryk på stenen.  Næsten alt er muligt – hvis der ønskes en dekoration udarbejdet fra egen skitse, så send os et billede af det ønskede kontakt@minmindesten.dk Så laver vi en skitse og en pris herefter.

Udvalget af dekorationer i bronze får vi fra de bedste bronzeproducenter i Europa. Dette sikrer et bredt udvalg og en høj kvalitet af helstøbt bronzefigurer, som kan sættes på stenens skriveflade eller top. Udvalget er stort i alle udformninger og fås med mange overflader, herunder lakeret, malet eller i patineret bronze.

Find netop den form for personlig dekoration der passer til jeres behov herunder.

graveret dekoration gravsten

se udvalget af graveret dekorationer her

porcelain portrait gravsten

Læs mere om porcelænsportræt her

se et udvalg af bronze dekorationer her

se et udvalg af bronze dekorationer her

broncebogstaver gravsten

Se flere broncebogstaver her

Husk også at du kan se vores udvalg af bronzebogstaver HER

Fandt du ikke det du søgte? så skriv til kontakt@minmindesten.dk eller ring på tlf:2228 3851, så finder vi en løsning sammen.