Sæt et porcelænsbillede på gravstenen

Et porcelænsbillede kan forevige et minde på gravstenen. Det kan være et billede af afdøde, favorit udsigten eller et andet godt minde som bliver gengivet. Billedet kan også være en QR kode som linker til en hjemmeside, dette kan være en alternativ løsning til et familiegravsted som løbende bliver udviddet.

En særlig teknik udviklet igennem generationer sikrer at billedet holder sig flot og bevarer dets farver i mange år. Porcelænsbilledet bliver nedsunket i stenen så det indgår med en flot finesse i stenen. Billedet kan være i farver eller sort-hvid, vigtigst af alt er at I finder det bedste billede som skal pryde gravstenen, så hjælper vi med resten.

En god størrelse til gravstenen er 5x7cm. eller 7×9 cm. Her kan I vælge mellem kvadratisk, rektangulær rund eller oval form, med eller uden hvid ramme og evt. pyntet med en guld kant. Vi hjælper gerne med hvilken form der passer til den enkelte sten.

Pris for porcelænsbillede samt montering på stenen er 2500 kr.

Der er flere forskellige størrelser og former til variable priser.  Skriv til os på kontakt@minmindesten.dk med dit specifikke ønske og så giver vi en uforpligtende pris.

Det er også muligt at få et billede graveret direkte på granit for mere information herom kontakt os på kontakt@minmindesten.dk eller tlf: + 45 22 28 38 51