MinMindestens udstilling

Vi har Nordsjællands største udstilling med mere end 500 sten. Her kan du selv vælge lige den mindesten der er den helt rigtige.

Da vi gerne vil sikre os at have god tid tid til dig og i rolige omgivelser, kan det være en fordel at ringe og aftale en tid på telefon: 2228 3851

210312 087-1024210312 082-1024

Kulsviervej 14A – 3400 Hillerød

Åbningstider:
Mandag – fredag: 8.00 – 16.30
Lørdag: 10.00 – 15.00

Om os

MinMindesten er en del af en mindre familiedrevet virksomhed FalkeGranit & Natursten. Firmaet har eget værksted og udstilling lokaliseret i Hillerød, Nordsjælland.

Vi har mange års erfaring med import og bearbejdning af natursten og har leveret gravsten rundt om i hele landet. Vi følger mindestenen fra skitse til bearbejdning frem til levering og holder dig informeret hele vejen igennem forløbet.

Vi gør vores bedste for at sikre det bedste forløb for dig i en svær tid.

Når først du har valgt den ønskede mindesten sender vi en skitse baseret på dine ønsker om tekst, skrifttype og dekoration, efterfølgende tilpasser vi skitsen indtil mindestenen er som du ønsker det, og først da er bestillingen bindende. Da der ofte er flere der skal blive enige i familien, giver den tilsendte skitse jer mulighed for i ro og mag at tage den endelige beslutning hjemme.

Vi hjælper selvfølgelig med råd og vejledning også hvad angår de enkelte kirkegårdes servitutter. Vi gør dog opmærksom på at der er servitutter tilknyttet den specifikke gravstedsafdeling og det er derfor altid en god idé at oplyse os om alle informationer udleveret af kirkegården.