Vi anbefaler, at vores handelsbetingelser altid læses igennem inden bestilling. De informerer omkring salg og levering.

Pris

MinMindesten tilbyder plænesten og gravsten til en fast pris. Vi har egen import fra hele verden og kan derfor undgå fordyrene mellemled og sælge mindestenen til de bedste priser på markedet. Vi kan derfor også tilbyde vores kunder prisgaranti på et identisk produkt.

Betaling

Når vi har modtaget din forespørgsel udarbejder vi en gratis og uforpligtende skitse som fremsendes til korrektur.

Såfremt skitsen kan godkendes til endelig produktion, påbegynder vi stenens udarbejdelse efter indbetaling. Inden for 20 arbejdsdage vil mindestenen være klar til levering på den ønskede adresse.

Faktura bliver sendt pr. email og du kan betale kontant i butikken eller, via netbank til Danske Bank til reg.nr.: 3409 bankkonto: 3409138551.

Reservation

Fra den dato hvor skitsen er afsendt, vil den valgte mindesten blive reserveret i 14 dage, såfremt vi ikke har hørt retur på fremsendte mail vil stenen blive sat tilbage i udstillingen.

Levering

Indenfor 20 arbejdsdage efter registreret indbetaling af fakturamodtagelse af endelig godkendt skitse er mindestenen klar til levering og sendes til den ønskede adresse i Jylland, Fyn, Sjælland og Brofaste Øer i Danmark.

Nedlæggelse af plænesten eller opsætning af gravsten sker efter aftale med kirkegårdskontoret/eller os på en aftalt dato.

Opsætning

Da der er mange kirkegårde som tilbyder at opsætte mindestenen har vi valgt ikke at inkluderere dette i prisen på stenen. Vi selvfølgelig altid behjælpelige med opsætningen og kan også tilbyde at anlægge hele gravstedet pris herfor gives ved den enkelte forespørgsel.

Reklamation

Efter godkendt korrektur har MinMindesten ansvaret for, at din Mindesten bliver, som den godkendte korrektur. Er der fejl i den godkendte korrektur, ligger ansvaret hos køber.
MinMindesten står inde for, at plænestenen opfylder den aktuelle kirkegårds regler og servitutter, idet vi selv tager kontakt til det lokale kirkegårdskontor og sikrer os, at stenen efterkommer de opsatte regler.

Da Mindestenen er et stenprodukt fra naturen, kan der med tiden forekomme rust fra stenens kerne, dette er ikke reklamationsberettiget.

Findes der fejl i det færdige produkt skal vi kontaktes hurtigst muligt og senest efter 3 uger, på kontakt@minmindesten.dk

Fortrydelse

Ved godkendelse af korrektur, frafalder fortrydelsesretten, grundet påbegyndt produktion.

Købelovens regler

Udover ovenstående gælder købelovens almindelige regler om forbruger køb.