Kontakt MinMindesten

Det kan være en svær beslutning når den rette gravsten skal vælges. Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål eller blot ønsker råd og vejledning om valget af en sten, dekorationer og tekst.

 

Kontakt MinMindesten for prodessionel råd og vejledning ved køb af gravsten

 

Telefon: 48 25 12 33 

Dirkete telefon: 22 28 38 51

Mail: kontakt@minmindesten.dk

Eller find os på adressen

Kulsviervej 14A, 3400 Hillerød

CVR: 36448121

 

Butikken er åben

Mandag – fredag: 08.00 – 16.30
Lørdag: 10.00 – 14.30
På: Kulsviervej 14, 3400 Hillerød

Da vi gerne vil sikre os at have god tid tid til dig og i rolige omgivelser, kan det være en fordel at ringe og aftale en tid : Telefon: 22 28 38 51

Har du spørgsmål eller tilføjelser angående produktion, fragt  og levering på igangværende sager. Ring da direkte til vores produktion på  tlf: +45 2228 3859 og få hurtig svar.

 

Hos MinMindesten har vi bestræbt os på at vise et bredt udvalg af de muligheder der findes samt at gøre alle priser gennemskuelige. Det er uforpligtende at sende en forespørgsel på hjemmesiden, hvorefter I vil modtage en mail med skitse samt prisen for en potentiel bestilling af din personlige rådgiver hos MinMindesten. Skitsen gør det muligt for at tage den endelige beslutningen hjemme i trygge omgivelser og have flere øjne på valget før bestilling. Din personlige rådgiver følger gravstenen fra idé, til produktion på værkstedet, til den endelige levering. Således sikrer vi den bedst mulige oplevelse og færdige sten ved en god dialog mellem dig, grafikeren og vores stenhugger.

Vi kan også hjælpe inden for alt i granit til hus og have. Vi har kerne-kompetencer indenfor granitfliser, bordplader til køkken og bad, skulpturer springvand med indbygget lys og meget mere.

– Besøg www.falkegranit.dk  og lad dig inspirere i granittens forunderlige verden.